top of page
  • Forfatterens bildeSverre

Regn ut når det lønner seg med skreddersydd programvare

Lønner det seg å få en tilpasset programvareløsning for bedriften? Mange vil nok tenke at det er dyrt, og at man heller får tilpasse arbeidsmønsteret sitt til sånn programvaren er. Vi har sett utallige eksempler på at ansatte jobber tungvindt i dataprogrammer, fordi man tror at det er den eneste måten å gjøre det på. I noen tilfeller er det kanskje korrekt, mens i andre tilfeller kan det være mye å spare på å få tilpasset programvaren til hvordan de ansatte ønsker å jobbe.


Det er en rekke fordeler med å få programvareløsningen tilpasset til hvordan akkurat dere jobber, som for eksempel økt kvalitet og morsommere arbeidshverdag. Disse fordelene er ikke så enkle å tallfeste. Spart arbeidstid derimot er enklere å regne ut. Hvor mye tid bruker man ikke hvert år på rutiner og oppgaver, som helst skulle skjedd automatisk. Det blir fort mer enn man tror. Kan man effektivisere disse oppgavene så får man frigitt tid som kan brukes på mer interessante oppgaver.


For å hjelpe dere til å regne ut hva dere kan spare, så har vi laget en liten kalkulator. Den viser hvor fort dere kan tjene inn en investering i tilpasning av systemene deres. Kalkulatoren kjører kun i nettsiden, ingen av de dataene du fyller ut blir sendt til oss eller noen andre. Trykk "Start" for å komme i gang. Etter at du har kommer til resultatet kan du gå bakover igjen og endre på verdiene for å se hvordan resultatet endrer seg.Comments


bottom of page